Beste (toekomstige) student,

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor een opleiding bij Advance Zorgopleidingen. De komende jaren neemt de behoefte aan gediplomeerde zorgverleners steeds meer toe. Dus een mooie kans om je loopbaan te verrijken!

Hoe gaat het vanaf nu verder?

Binnen 7 werkdagen ontvang je van ons een mail met daarin een betaallink voor het intakegesprek (€ 75,00). Pas na betaling van dit bedrag, nodigen wij je uit voor een intake en de definitieve inschrijving.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek vragen we verder over jouw motivatie en bespreken we of jouw beeld over de opleiding klopt met wat jouw ambities zijn. Daarnaast vinden we het als Advance Zorgopleidingen belangrijk dat de studenten een juiste studiehouding hebben om de studie tot een goed einde te kunnen brengen. Er is uiteraard ook ruimte voor vragen vanuit jou als student.

Toelating opleiding

Als het intakegesprek goed is afgerond, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw toelating tot de opleiding met daarbij de factuur van 1e betaling. Dit kan alleen als er geen extra toelatingstoest vereist. De toelatingstoets (€ 100,00) is vereist wanneer er geen geldige vooropleiding genoten is.

Online leeromgeving

Advance Zorgopleidingen werkt met een online leerportaal. Je ontvangt na jouw eerste betaling de inloggegevens van dit portaal.

Wij wensen je veel plezier met je opleiding!

Advance Zorgopleidingen