opleiding

Verpleegkundige Niveau 4 Verkort

Ben je al verzorgende IG? Dan is deze verkorte opleiding MBO-verpleegkundige iets voor jou. Je gaat je kennis uitbreiden, leert complexe- en specialistische verpleegkundige zorg en complexere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Advance zorgopleidingen biedt deze CREBO-erkende opleiding meerdere keren per jaar aan.

De opleiding start 1 oktober 2021. Schrijf je snel in, want vol=vol!

Duur en inhoud

In de verkorte opleiding van 24 maanden heb je om de week een lesdag waarin beroepsgerichte thema’s worden behandeld. Daarnaast ben je bezig met het bestuderen van de theorie, het maken van verwerkingsopdrachten en de stage.

Naast de beroepsspecifieke onderdelen behoren ook de keuzedelen, Nederlands, rekenen en burgerschap tot de onderdelen van deze opleiding. De studieloopbaanbegeleider begeleid je naast de vakdocent en de stagedocent tijdens de opleiding.

Voor deze opleiding geldt een wettelijke urennorm van 1.250 uren stage gedurende de looptijd van de opleiding als je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG MBO-3.

De opleiding bestaat uit een combinatie van verplichte theorie- en praktijklessen, digitaal lesmateriaal met verwerkingsopdrachten en toetsen en examens. Het maken van verwerkingsopdrachten is een verplicht onderdeel.

Toelatingseisen

Voor de opleiding is het belangrijk dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG. Je bent minimaal 18 jaar en beheerst de Nederlandse taal. Je uiteindelijke toelating wordt beoordeeld in het intaketraject.

Kosten

De kosten van de opleiding verpleegkundige zijn € 6.999,00. Dit zijn de totale kosten. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.
De kosten voor een herkansing vallen buiten de totale kosten en zijn voor eigen rekening.

Als je in één keer betaald, ontvang je 5% korting. Er bestaat ook een mogelijkheid om de opleiding in 20 termijnen te betalen.

Stageplek

Het is vanuit Advance Zorgopleidingen ook mogelijk om te bemiddelen in het vinden van een stageplek.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 058 00 99 voor een gericht advies of om een afspraak te maken.