opleiding

Verpleegkundige Niveau 4 Verkort

Ben je al verzorgende IG? Dan is deze verkorte opleiding MBO-verpleegkundige iets voor jou. Je gaat je kennis uitbreiden, leert complexe- en specialistische verpleegkundige zorg en complexere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Advance zorgopleidingen biedt deze CREBO-erkende opleiding meerdere keren per jaar aan.

De opleiding start binnenkort. Schrijf je snel in, want vol=vol!

Duur en inhoud

In de verkorte opleiding van 18 maanden heb je elke week een les waarin beroepsgerichte thema’s worden behandeld. De opleiding bestaat uit 5 blokken van 11 weken, het is mogelijk na elke blok in te stromen. Daarnaast ben je bezig met het bestuderen van de theorie, het maken van verwerkingsopdrachten en de stage.

Naast de beroepsspecifieke onderdelen behoren ook de keuzedelen, Nederlands, rekenen en burgerschap tot de onderdelen van deze opleiding. De studieloopbaanbegeleider begeleid je naast de vakdocent en de stagedocent tijdens de opleiding.

Voor deze opleiding geldt een wettelijke urennorm van 1.250 uren stage gedurende de looptijd van de opleiding als je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG MBO-3.

De opleiding bestaat uit een combinatie van verplichte theorie- en praktijklessen, digitaal lesmateriaal met verwerkingsopdrachten en toetsen en examens. Het maken van verwerkingsopdrachten is een verplicht onderdeel.

Toelatingseisen

Voor de opleiding is het belangrijk dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG. Je bent minimaal 18 jaar en beheerst de Nederlandse taal. Je uiteindelijke toelating wordt beoordeeld in het intaketraject.

Kosten

De kosten voor de opleiding van Verpleegkundige N4 zijn € 6.999,00 als je in één keer betaalt. Dit zijn de totale kosten. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. De kosten voor een herkansing vallen buiten de totale kosten en zijn voor eigen rekening.

De opleiding kan ook in maximaal 12 termijnen worden betaald. Dit kun je regelen via de link in de factuur. Deze verwijst naar de website van onze incasso partner Flanderijn. Totaalprijs bij betaling in termijnen bedraagt € 7.249,00

  Stageplek
  In deze opleiding is het verplicht de beroepspraktijkvorming (BPV-Stage) te volgen met een richtlijn van minimaal 1250 uur. De stageplek dient een SBB-erkend leerbedrijf te zijn.

  Het is vanuit Advance Zorgopleidingen ook mogelijk om te bemiddelen in het vinden van een stageplek.

  Als je vragen hebt of je wilt meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 058 00 99 voor een gericht advies of om een afspraak te maken.

  Overige Informatie

  Advance Zorgopleiding verzorgt deze MBO opleidingen onder de Crebo van de SVOZ.