Over Ons

Advance zorgopleidingen is opgericht door vier verpleegkundigen met passie en ervaring in de zorg. De kwaliteit van de zorg wordt steeds belangrijker en zorg voor de cliënten wordt complexer. Cliënten blijven langer zelfstandig thuis wonen.

Wij bieden een opleiding aan die past bij de nieuwe ontwikkelingen en waarbij, naast het leveren van uitstekende zorg, ook aandacht besteed wordt aan de andere rollen die van je gevraagd worden. Wij bieden een omgeving waar studenten zich kunnen ontwikkelen en uitdagen. Hierbij houden we rekening met de combinatie van werken en leren door het aanbieden van verkorte opleidingen.

Studenten krijgen hierbij de aandacht en begeleiding van vakkundige docenten. De inhoud van de opleiding is hier ook op ingericht, zodat deze naast het werk goed te volgen is.

KERNWAARDEN

De volgende 5 kenwaarden zijn centraal in ons dagelijkse handelen:
R

1. Aandacht

Doordat wij ons richten op individuele aandacht komt de student tot zijn ontwikkeling.
R

2. Transparantie

Transparantie creëren wij door middel van duidelijke richtlijnen te hanteren.
R

3. Betrouwbaar

Doordat wij zorgvuldig handelen kunnen wij onze afspraken na komen.
R

4. Respect

Iedereen is welkom ongeacht wie je bent.
R

5. Samenwerken

Samenwerken is erg van belang voor beiden partijen om tot een goed resultaat (diploma) te komen.

Onze Visie

Advance zorgopleidingen investeert in mensen, om een brug te slaan naar werk, vervolgopleiding en samenleving. Wij dagen je uit je te ontwikkelen tot een waardige zorgverlener.

Onze Missie

Wij zijn Advance zorgopleidingen waar je mag zijn wie je bent en waar je kan leren van elkaar en waar je de kans krijgt om jezelf uit te dagen! Wij bieden je een omgeving en de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tot een zelfstandige en waardige zorgverlener, in een sfeer van veiligheid en geborgenheid.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen op te leiden tot professionele en breed inzetbare zorgverleners! Dit doen wij door middel van het geven van praktijkgericht onderwijs en door de inzet van bekwame en deskundige docenten en verpleegkundigen uit het werkveld.